Sven

Door t1mmy op dinsdag 23 februari 2010 23:40 - Reacties (25)
Categorie: Prutsels, Views: 5.348

Wat jammer :(

In een verklaring tegenover NOS gaf Sven aan dat hij door zijn coach naar de binnenbaan gewezen werd terwijl hij zelf koers had gezet op de buitenbaan. Nadat hij in een split second het advies van zijn coach opgevolgd had was het te laat en ging hij met zijn schaats over de pilon. Jammer genoeg was dit genoeg om een diskwalificatie, net toen hij opweg was naar olympischgoud. Erg jammer! Maar wij zijn en blijven mensen!

Niet zeggend dat het zijn fout was.

Volgende: Tweets inplannen... 12-'10 Tweets inplannen...
Volgende: [Poll] 2010 hoe gaan we het noemen? 12-'09 [Poll] 2010 hoe gaan we het noemen?

Reacties


Door Tweakers user ik222, dinsdag 23 februari 2010 23:42

Kun je wel zeggen ja...

Wat een ongeloofelijke blunder maar ja de coach zal het ook vast niet bewust hebben gedaan. Tenzij de belchinezen dit keer wel heel ver zijn gegaan :Y)

Door Tweakers user t1mmy, dinsdag 23 februari 2010 23:43

@ik222, of eneco natuurlijk :)

[complottheorie]Hij stond daar zo koel bij dat interview voor de NOS omdat hij wist dat het moest gebeurden voor eneco[/complottheorie]

Door Tweakers user Emile, dinsdag 23 februari 2010 23:44

Echt zielig voor die man. Jaren voor lopen trainen, heb je de beste tijd, gebeurd er dit. Diep en diep triest.

Door Tweakers user Rossi, dinsdag 23 februari 2010 23:44

Hier loopt ook al een topic over op GoT:
http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1396166/1

Maar inderdaad, wat een drama zeg. Zo zo zo jammer.

Door Tweakers user t1mmy, dinsdag 23 februari 2010 23:44

@Emile, fouten maken is en blijft menselijk natuurlijk! Alleen en erg 'dure' fout was dit... :(

Door Tweakers user hyptonize, dinsdag 23 februari 2010 23:45

En ik me maar afvragen waar een Tweakblog over Sven blijft, krijg je n zinnetje. :(

Door Tweakers user t1mmy, dinsdag 23 februari 2010 23:46

@Hyptonize, geef is wat input dan over wat er wl in moet staan? :) Iedereen weet toch wel waar het over gaat? O-)


Iedereen die nu zegt dat hij het net weet troll't.

Door Tweakers user hyptonize, dinsdag 23 februari 2010 23:52

Er is nog altijd discussie over wie fout zat, Kramer of zijn coach. Misschien kun je hier je mening over geven. Daar is 'n blog perfect voor. :)

Door Tweakers user Grvy, dinsdag 23 februari 2010 23:52

Nou, ik weet het echt niet? Het spijt me, ik moet denk ik eerder onder mijn rots vandaan komen...

Door Tweakers user hyptonize, dinsdag 23 februari 2010 23:54

@pietjepot, kijk anders is op http://nos.nl/os2010/

Door Tweakers user CodeCaster, dinsdag 23 februari 2010 23:54

@hyptonyze: als er ets niet geschikt is als discussieplatform zijn het wel de reacties onder een blog.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 23 februari 2010 23:55]


Door Tweakers user Grvy, dinsdag 23 februari 2010 23:56

Nou nou, heb niks gemist dus.

Door Tweakers user t1mmy, dinsdag 23 februari 2010 23:58

@Hyptonize, bedankt voor je input. Heb de blog wat interessanter gemaakt ;)

@CodeCaster, daar verschillen de meningen over,

@Pietjepor, het is maar net waar je je in interesseert!

Door Tweakers user Rossi, woensdag 24 februari 2010 00:15

@CodeCaster: Daarom ook meteen de link gegeven van het topic op GoT. Ben het inderdaad met je eens.

Door Tweakers user Tsjitjingking, woensdag 24 februari 2010 00:22

Heb net naar het scherm zitten staren, 9-11 all over again :| Onbegrijpelijk dat op dit niveau op dit moment zulke dingen gebeuren.

Het is op de beelden duidelijk te zien dat Sven de buitenbocht wil nemen, vervolgens raakt hij afgeleid door het bordje dat Kemkers hem voorhoud en diens gebaren richting de binnenbaan (blijkbaar riep Kemkers ook dat Sven de binnenbocht moest hebben).

Zuur, want we zagen allemaal wel dat Sven die shit had geowned ;) Maar wellicht toch goed voor zijn karakter, we krijgen allemaal regelmatig tegenslagen te verwerken daar moet je je als persoon en zeker als sportman bij neer kunnen leggen. Wat gebeurt is is gebeurt, Sven is vandaag iig moreel winnaar en in 2014 gaat hij iedereen lappen :+

Door Tweakers user Theadalus, woensdag 24 februari 2010 00:28

Ik vind het BS dat er gelijk gediskwalificeerd moet worden, waar gaat het nu om: de wetten en regels (waar we al veel te veel van hebben in deze fucking wereld) of de sport(iviteit)?!? |:(

Door Tweakers user Tsjitjingking, woensdag 24 februari 2010 01:22

Tja, dat begrijp ik nog wel, iedereen moet gewoon hetzelfde parcours afleggen. Sven pakte mooi 4 binnenbochten achtereen ;) Gelijke omstandigheden vallen ook onder de "sportiviteit".

Laten we vooral niet vergeten dat die regels er zijn om conflicten te voorkomen die voort zouden komen uit zo'n race als vandaag.

Door Tweakers user Theadalus, woensdag 24 februari 2010 03:13

Je kunt natuurlijk ook een paar strafseconden geven o.i.d., maar gelijk diswalificatie... dat doe je bij dopinggebruik of opzettelijk valsspelen , niet bij zo'n klein k*tfoutje.

Door Tweakers user Warmaster88, woensdag 24 februari 2010 09:18

"Ik neem hier mijn verantwoordelijkheid voor. Dit is volledig mijn schuld" geeft de coach toe, daar heb ik wel respect voor, ok hij heeft een verkeerde keuze genomen, maar hij gebruikt niet de Balkenende theorie om eronder uit te komen, hij geeft eerlijk toe dat hij fout zat.

Sneu voor Sven :/ dat zeker.

Door Tweakers user Silent7, woensdag 24 februari 2010 09:25

Dusss iemand die 4 binnenbochten achtereen rijd owned iedereen? Geinig, dat lijkt me een groot voordeel dus niets ownen, dat hadden we enkel kunnen weten als hij normaal had gereden.

En iemand een bordje met de tijden van Lee voor de neus houden betekend hem naar de binnenbocht sturen waarbij hij ook nog over een pion moet springen?

ROFLOL

Door Tweakers user ik222, woensdag 24 februari 2010 09:33

@Silent7: Het was niet het bordje, de coach riep en wees duidelijk naar de binnenbaan.

Kramer kan hier niets aan doen, die vertrouwd op zijn coach. Aan de manier van naar de binnenbaan zag je wel dat hij er zelf over twijfelde maar vervolgens dacht hij "ik zal me wel vergist hebben".

Door Tweakers user himlims_, woensdag 24 februari 2010 09:37

terecht gediskwalificeerd , amateurs :+

Door Tweakers user Silent7, woensdag 24 februari 2010 09:49

ik222, op dat bordje staat imho Lee -20, goed nieuws dus waar de coach naar wijst.

Door Tweakers user Silent7, woensdag 24 februari 2010 13:29

ok heb de coach zelf horen zeggen dat ie m naar binnen stuurde, dus ecth een fout van coach.

Door Tweakers user Tsjitjingking, woensdag 24 februari 2010 15:08

De coach heeft zelf toegegeven dat hij naar Sven riep dat hij naar de binnenbocht moest. Hij was druk bezig op te schrijven dat Sven 2,9 seconden voorliep op het schema van Lee, toen hij opkeek zag hij dat Kramer al ruim in de buitenbaan schaatste en dacht dat deze naar binnen moest. Vandaar zijn gebaren en roepen en de verwarring bij Kramer. Uiteindelijk kunnen we concluderen dat het gewoon een stom voorval was dat op deze manier duizendmaal goed had kunnen gaan, en deze keer dus niet.

Kemkers heeft geleerd zich niet meer met de kwestie binnen/buiten- bocht te bemoeien. Volgende keer beter, IMO is Kramer nog steeds onverslaanbaar op de 5 en 10 kilometer.

Reageren is niet meer mogelijk