Doden bij aanslag Luik!

Door t1mmy op dinsdag 13 december 2011 15:19 - Reacties (19)
Categorie: -, Views: 5.583

Er is zojuist een aanslag gepleegd in België. In het plaatsje Luik waar een van de grootste Belgische kerstmarken wordt gehouden. Er zijn veel gewonden gevallen en zelfs twee doden. Een aantal slachtoffers schijnen er slecht aan toe te zijn.

Er heerst momenteel veel onduidelijkheid. Er werd geschoten met een Kalasjnikovgeweer en gegooid met handgranaten naar een bushalte. Een van de slachtoffers die in levensgevaar verkeerd is een jong kind. Om half drie werd er nog steeds geschoten. Een speciale eenheid van de politie zit nog achter een van de daders aan. Deze heeft zich verscholen in een bijgebouw van het paleis van justitie. Het enige positieve aan dit schokkende nieuws is dat een van de daders dood is.

Kijk voor beelden van de evacuatie;

http://www.zideo.nl/playzideo/6c49535a6e317870/

Mijn gedachtes over Android 4.0 ICS

Door t1mmy op woensdag 19 oktober 2011 08:31 - Reacties (23)
Categorie: -, Views: 6.184

Wie de f verzint die namen?

Tweets inplannen...

Door t1mmy op vrijdag 31 december 2010 17:48 - Reacties (18)
Categorie: Prutsels, Views: 6.029

Het probleem
Stel, je bent gezellig met je familie tv aan het kijken en hebt bij het grote moment geen zin om je telefoon uit je zak te pakken en een gelukkig nieuw jaar tweet te sturen. Dat is immers enorm asociaal voor je familie!
Of, je staat in bij een evenement en je provider houdt er mee op om 12 uur en je kan je tweet niet sturen! Daar worden je tweeps niet blij van..

Wat doe je dan?

Je plant je tweet in!


De oplossing!
De laatste paar dagen ben ik bezig geweest om een twitter tool te maken waarmee je je tweets kan inplannen voor toekomstige datum's. Inmiddels heb ik het gelanceerd zodat iedereen er gebruik van kan maken!

Dit alles kan op ScheduleTweet

Omdat wij tenslotte allemaal Tweakers zijn zal ik ook nog een technische achtergrond geven van mijn systeem.


De techniek
Een gebruiker logt in, hierbij wordt er gekeken of de gebruiker al eerder heeft ingelogd. Als dit niet zo is wordt er een gebruiker in de database aangemaakt, mocht dit wel zo zijn wordt er netjes een sessie geschreven met de benodigde data.
Eenmaal ingelogd kan een gebruiker een tweet toevoegen in de database met een datum en tijd.

In de achtergrond draait er een cronjob die elke minuut de database checkt en de tweets die voor dan ingepland staan verstuurd. Als ze succesvol verstuurd zijn worden ze verplaatst naar de verstuurd tabel, zodat gebruikers ze later nog na kunnen lezen. Mocht de tweet niet succesvol verstuurd kunnen worden dan wordt hij naar de fouten tabel geschreven met de fautmelding er bij. Later kan de gebruiker dan bekijken wat er fout gegaan is.
Dit alles is geschreven in PHP!


Laat me weten wat je er van vindt of wat je verbeterd zou willen hebben!

Sven

Door t1mmy op dinsdag 23 februari 2010 23:40 - Reacties (25)
Categorie: Prutsels, Views: 5.807

Wat jammer :(

In een verklaring tegenover NOS gaf Sven aan dat hij door zijn coach naar de binnenbaan gewezen werd terwijl hij zelf koers had gezet op de buitenbaan. Nadat hij in een split second het advies van zijn coach opgevolgd had was het te laat en ging hij met zijn schaats over de pilon. Jammer genoeg was dit genoeg om een diskwalificatie, net toen hij opweg was naar olympischgoud. Erg jammer! Maar wij zijn en blijven mensen!

Niet zeggend dat het zijn fout was.

[Poll] 2010 hoe gaan we het noemen?

Door t1mmy op donderdag 31 december 2009 11:40 - Reacties (24)
Categorie: Prutsels, Views: 4.988

Ik werd vanochtend wakker deed mijn luxaflex open en dacht hardop what the fuck sneeuw?

Dus daarom bij deze de poll:
2010 hoe gaan we het noemen? Tweeduizend tien of twintig tien?

Jullie mening telt!


Poll: Tweeduizend en tien OF twintig tien?
Tweeduizend tien
Twintig tien
Tussenstand:
http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=348682&layout=6&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier